500+1 kolo bez diváků, ale s LIVE přenosem!

Ve dnech 21-23.5.2021 se na brněnském velodromu za přísných hygienických opatření uskuteční tradiční závod 500+1. Přítomnost diváků v areálu velodromu není povolena, ale sportovní zážitek ze všech etap bude zpřístupněn fanouškům formou LIVE! přenosu.

Hygienické podmínky, za kterých se závod uskuteční neumožňují v areálu přítomnost diváků. Počet osob, které se mohou v areálu pohybovat je striktně omezen a navíc všichni, co se v areálu budou pohybovat, musí mít PCR testy. Proto jsme se rozhodli ve Favoritu Brno společně s Roadcycling a společností TECHNISERV IT zprostředkovat dění na velodromu formou LIVE! přenosů. Věříme, že divákům, co každoročně zavítali na velodrom alespoň touto cesto zprostředkujeme atmosféru těchto jedinečných etapových dráhových závodů. Zároveň přenos bude sloužit k propagaci sponzorů a partnerů Favoritu Brno.

„Přenos se uskuteční ze všech kategorií. První čtyři etapy budou přenášeny formou jednoduchého náhledu na dění velodromu s detailním záběrem do cílové rovinky se zasvěceným komentářem Josefa Kratiny. Poslední etapa bude přenášena včetně plnohodnotné režie a navýšeného množství kamer“. doplnil Zdeněk Valenta, ředitel závodu.

Všechny LIVE! přenosy budou dostupné na www.ROADCYCLING.cz.

LIVE!
Ilustrační foto
Program 500 + 1 kolo

Comments are closed.

Top