Telecký vicemistrem republiky v časovce!

Vážení sportovní přátelé,

Štěpán Telecký z Favoritu Brno obsadil v mistrovské časovce v Kovářově druhé místo a stal se vicemistrem republiky! Nad jeho síly byl pouze Pavel Novák, s nímž prohrál na trati dlouhé 20 kilometrů o 7 vteřin.

Štěpán potvrdil, že je výborným časovkářem, nechal tam maximum a je z toho skvělý výsledek. Vloni vyhrál, teď byl o kousek za Novákem, který je taky skvělý časovkář. Jízda Štěpána určitě nebyla špatná, ale viděl jsem tam i nějaké rezervy. Za čtrnáct dní nás čeká mistrovství Evropy, a ještě máme na čem pracovat,“ řekl šéftrenér Favoritu František Trkal.

Velmi mě potěšil osmým místem Matyáš Muroň. Vloni skončil v časovce druhý mezi kadety, letos měl velké zdravotní problémy a tento výsledek pro něj určitě bude vzpruhou do další práce. Konkurence byla v juniorech výborná a osmé místo je pro něj hodně dobré,“ dodal šéftrenér.

V časovce kategorie U23 skončil Martin Voltr devátý a Vojtěch Kmínek desátý. „Tam jsme tak vysoké ambice neměli, kluci přece jen nejsou časovkářští specialisté. Na své možnosti zajeli slušně,“ hodnotil František Trkal.

Rád bych poděkoval Víťovi Prudkovi, stejně tak celému realizačnímu týmu”, uvedl František Trkal.

 

 

Comments are closed.

Top